De Chineesstad van Torenqingzhou, Shandong-Provincie, China 262500
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Groene Prefabhuizen voor verkoop
Van goede kwaliteit Groene Prefabhuizen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd
company03 company05

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Groene Yongli
Aantal werknemers : 200~350
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

 

Geschiedenis

 

 

2002

 

 

1. De de Structuurfabriek werd van het Yonglistaal opgericht en de belangrijkste producten omvatten staalstructuur, pakhuis en workshop.
2. Om organisatiestructuur aan te passen, vestigden wij een subbedrijf van het structuurstaal. Dan begonnen wij productie van geprefabriceerd huis en van het containerhuis producten. Onze productieefficiency was ook beduidend beter.
3. De pas ontwikkelde Groene Staalstructuur ging de ministeriële goedkeuring over en werd gezet in massaproduktie. Wij slaagden ook in proefproductie van nieuwe producten met inbegrip van prefabhuizen.
4. Onze producten werden uitgevoerd naar Indonesië, India, Bangladesh, Benin en Marokko.

 

2003

1. Wij verkregen het ISO9001-certificaat van het kwaliteitssysteem.

2. Onze herontworpen Groene Staalstructuur werd met succes opgericht.
3. Wij hielden een toetsingsvergadering over prefabhuizen en keurden de ontwerp en productieregeling van het op de vergadering goed. Later, werd het één van onze belangrijke producten.

 

2004


1. De lopende band van de geprefabriceerd huisimpuls begon officieel te werken.
2. De de productiebasis van het Yonglihuis met assemblageworkshops werd wordt uitgerust gebouwd en werd gezet in gebruik dat.
3. Wij met succes proef-geproduceerd Groen de Containerhuis van Yongli. Voorts Yongli-verkreeg het pakhuis provinciale goedkeuring.
4. De proefproductie van Pakket van Containerhuis was succesvol.

 

2005


1. Ons gewijzigd ontwerp bij het Vouwen van Containerhuis en universeel ontwerp van verbinding tussen de kruk en de chassis wonnen wetenschap en technologische ontwikkelingtoekenning voor jonge werknemers van Shandong-provincie.
2. Het prefab modulaire containerhuis werd met succes en werd gebracht ontwikkeld op de markt. Wij ontwikkelden ook prefab modulaire van het huismuur en dakwerk materialen.
3. Acht reeksen werden geprefabriceerd huis uitgevoerd naar Kenia.
4. De modulaire huizen werden ontwikkeld met succes en werden aangebracht aan productie.

 

2006


1. Werd de Yongli Geprefabriceerde Villa met succes en werd gebracht ontwikkeld op de markt.
2. Wij ontwikkelden met succes lichte staalvilla en het lichte staalbureau bracht hen op de markt

 

2007


1. Wij lanceerden met succes onze lichte villa van het staalhuis in China, waar genoten van geografische voordelen blijf stilstaan.

 

2009


1. Van het Bedrijfs yongli werd de groene huis ontwikkelingsafdeling overzee opgericht. Wij probeerden om onze producten op Internet voor het eerst te verkopen.
2. Onze belangrijke producten met inbegrip van Yongli-staalstructuur en lichte het staalvilla van Yongli werden als „Gebruikers beloond die Producten“ tevredenstellen.
3. Voor algemene regeling van onze productiefaciliteit, bouwden wij een het schilderen fabriek met 2.500 vierkante meters en zetten het in gebruik.

 

2010


1. Wij slaagden in proefproductie van Groen Huis en de Prefab modulaire villa werd gebracht op de markt.
2. Wij boekten wat vooruitgang bij zich het buitenlandse markt uitbreiden. Onze producten werden voor het eerst verkocht aan Algerije, Nigeria, Sri Lanka, Jordanië en Vietnam.

 

2011


Met meer nadruk bij de Groene het merkbouw van Yongli, wij opstelling een centrum van de naverkoopdienst, dat ook onze klantenservice optimaliseerde.

 

2012


Van de het gebruiksrobot van de staalstructuur het het lassensysteem, verbetert de het kaderkwaliteit van de staalstructuur.

 

2013


1. Ons productiepotentieel werd verder losgelaten. Wij konden aan product 3500 vierkante meters elke dag.
2. Wij hebben zeer ons vermogen van onafhankelijke innovatie verder verbeterd. Dientengevolge, kunnen de ontwikkeling, de productie en de lancering van een nieuw product in hetzelfde jaar worden gedaan. De modulaire containervilla was een zeer goed voorbeeld.
3. Twee vlamsnijmachines werden onlangs geïntroduceerd, die tot automatisch numeriek gecontroleerd knipsel leidden.

 

2015


1. Onze de productiebasis werd van de staalstructuur verder uitgebreid. De productiecapaciteit bereikte 220.000 ton.
2. Het paneel van het muurmetaal en het blad van het sandwichdakwerk werden met succes gebracht op de markt.

 

2016


1. Werd Architecturaal de Techniekco. van Shandongyongli, Ltd gebouwd, bouwt de grootste geprefabriceerde modulaire huisfabriek in China.

2. Wij bouwden een lassenlopende band voor staalstructuur en hoofdlidmaat zodat het scherpe en robotachtige automatische lassen van staalstructuur op een ononderbroken manier kan worden gebeëindigd.

3. Plaats 3 bureaus overzee en vestigde overzee na de verkoopdienst.

 

2017


1. Een nieuwe en grote het schilderen en schot het vernietigen productielijn werd geïntroduceerd, die onze het traditionele hand schilderen bevorderde aan het automatische schilderen.
2. Wij voegden 6 reeksen van 3D intelligente productielijn toe, die tot automatische opbrengst de lichte staalvilla voor OEM bijdroeg.

3. Wij wonnen zes octrooien voor gebruiksmodellencertificaten. Één van hen was voor een soort materiaal voor verbinding tussen de voorraad en de de muurpanelen dat van de metaaldecoratie wordt gebruikt.

2018
1. Wij ondertekenden een samenwerkingscontract met een hoogste bedrijf van Israël om aan project een van het „Nieuwe Generatie Onbemande Intelligente Groene Geprefabriceerde huis“ samen te werken.
2. Wij ontwikkelden met succes de markt van Zuid-Amerika. Wij ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met een agent van Brazilië.
3. Wij woonden „de Internationale Groene Architectuur 2018-Shanghai van ESBUILD en Bouwmaterialententoonstelling bij“.

4. Onze lichte staalvilla werd uitgevoerd naar Peru en Brazilië.

5. Ons van het Metaalmuur en dak paneel als beroemdste product in Korea.

 

Contactgegevens
Shandong Yongli Architectural Technique Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Katty

Tel.: +8613361551013

Fax: 86-0536-3520126

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)